ДБР передало українській армії 27 конфіскованих вантажівок з росії і білорусі

ДБР передало українській армії 27 конфіскованих вантажівок з росії і білорусі

Укрінформ
Державне бюро розслідувань передали Збройним силам України 27 російських і білоруських вантажівок, які знаходилися на території Чернівецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДБР у Телеграмі.

“Працівники ДБР провели комплекс заходів та забезпечили передачу Збройним силам України 27 вантажівок з росії та білорусі”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вантажівки знаходились на території Чернівецької області та перевозили до країн Європейського Союзу непродовольчі товари.

Працівники ДБР відшукали їх та перемістили до зони митного контролю Чернівецької митниці.

"Відповідно до законодавства щодо правового режиму воєнного стану майно агресора - транспортні засоби - було націоналізовано та передано на потреби ЗСУ", - підкреслили в Державному бюро розслідувань. Товари, що належали країнам-партнерам, будуть направлені за призначенням.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Фото: Телеграм Державного бюро розслідувань

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-