У неділю відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine

У неділю відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine

Укрінформ
У неділю, 27 березня, відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar, який транслюватимуть телеканали близько 20 країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомило у Фейсбуці Міністерство закордонних справ.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas та за підтримки національного мобільного оператора Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар. 

«У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, — музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. Водночас до, під час та після трансляції відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням РФ на територію України», - поінформували у зовнішньополітичному відомстві.

Концерт-марафон розпочнеться о 17:30 за центрально-європейським часом з Варшави (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP. В Україні, як повідомляє МКІП,  марафон транслюватимуть усі українські канали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-