Засновник Noosphere Ventures передав Дніпру мільйон доларів для переселенців

Засновник Noosphere Ventures передав Дніпру мільйон доларів для переселенців

Укрінформ
Засновник американської компанії Noosphere Ventures, який є уродженцем України, Максим Поляков передав місту Дніпро мільйон доларів для підтримки вимушених переселенців.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Борис Філатов, передає Укрінформ.

"Кілька днів тому я публічно звернувся до всіх людей доброї волі за допомогою для Дніпра, який вимушено став гуманітарним хабом для десятків тисяч біженців... Сьогодні ми отримали перший мільйон доларів від мого друга Максима Полякова. Вихідця з України, який створив у США успішну приватну космічну компанію", - написав Філатов.

Він переконаний, що цим підтримка з боку Полякова не обмежиться: він "не дасть спокою" ні офіційній владі США, ні приватному бізнесу.

"Я веду переговори із зірками Голлівуду, селебрітіс та багатьма, багатьма знаменитими людьми, щоб вони допомагали Дніпру та Україні", - додав Філатов. 

Як повідомляв Укрінформ, за час повномасштабної російської агресії вимушеними переселенцями стали 11-12 млн українців, понад 3 млн із них виїхали за кордон.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-