Ткаченко закликає повертатись до роботи, де це тільки можливо

Ткаченко закликає повертатись до роботи, де це тільки можливо

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликає повертатися до роботи там, де є змога працювати, щоб не погіршувати економічний стан країни.

Про це міністр написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«26 день війни в Україні. Майже місяць, який змінив життя кожного жителя країни без винятків. Ми продовжуємо відбивати ворога та гідно тримати оборону. Але варто зважати ще на один момент. Попри міжнародну гуманітарну підтримку, війна так чи інакше виснажує економіку. Деякі населені пункти та міста зобов’язані були закрити свої заклади/бізнеси через бойові дії, працівники були вимушені виїхати, а деякі й зовсім втратили роботу через окупантів. На жаль, супроводжуючий фактор війни. Проте в місцях, де це можливо і безпечно, варто повертатися до роботи. Якщо є змога працювати – працюйте. Поставивши на паузу всі робочі процеси в країні, ми ризикуємо значно погіршити свій економічний рівень», - написав Ткаченко.

За його словами, Нова Каховка, Херсон, Енергодар та інші міста зараз протестують проти російських загарбників, вони знаходять сили і мужність чинити їм спротив щодня. «І ми дякуємо їм від лиця кожного. Ви і є уособлення нашої сильної та незалежної України. росія отримує рішучий спротив», - написав міністр.

Він зазначив, що наразі необхідно продовжувати боротися на всіх фронтах, бо зараз - переломний момент, для розкачування інформаційної пропаганди ворог почне вдаватися до нових провокацій, ми в Україні не ведемося на подібне, тому ціллю стануть інші країни світу.

«Але впевнений, що країні-агресору це не вдасться. Бо увесь світ знає, що росія не ділиться на добро і зло. росія – це 100% зло. Середнього не дано», - написав Ткаченко.

Міністр також закликає українців спілкуватися зі знайомими чи друзями з білорусі, розповідати їм про перебіг подій, розвінчувати міфи, спробувати донести правду. «рф маніпулює білорусами, намагаючись втягнути в цю війну. Не дозволимо їм цього! Давайте спробуємо достукатися до наших сусідів», - додав міністр.

Як раніше повідомляло агентство, Україна знає про те, що білорусь готується до активних агресивних дій проти нашої держави, але військові цієї країни не хочуть виконувати злочинні накази, тому їм пропонується здатися у полон.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Невідомі, які пропонують допомогу із заміною вибитих шибок, можуть бути коригувальниками ворога - Центр стратегічних комунікацій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-