ОП висловлює вдячність захисникам Маріуполя - Арестович

ОП висловлює вдячність захисникам Маріуполя - Арестович

Укрінформ
Офіс Президента України висловлює вдячність захисникам міста Маріуполя Донецької області.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, слова подяки під час брифінгу озвучив радник керівника ОП Олексій Арестович.

"Окрема подяка захисникам Маріуполя. Це Морська піхота України, підрозділи Національної поліції України та окремий полк спеціального призначення "Азов", які демонструють виключну мужність і професіоналізм, захищаючи це місто, захищаючи своїми тілами місцевих мешканців. Шановні побратими, ваша мужність та героїзм, ваш виключний військовий професіоналізм дають нам тут змогу вирішити проблему Маріуполя на найвищому міжнародному рівні. Кожна хвилина, яку ви виграли, рятує місцевих мешканців, жителів Маріуполя, які вибираються з міста спеціальними коридорами або залишаються в місті, яке ви тримаєте. Дякуємо вам за виключний масовий героїзм", – підкреслив Арестович.

Він наголосив, що керівництво України активно працює над визволенням і порятунком Маріуполя, залучаючи всі можливі й неможливі міжнародні механізми.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники спричинили в Маріуполі найгіршу гуманітарну катастрофу. Не в змозі перемогти українську армію, загарбники бомблять беззбройних, блокують гуманітарну допомогу.

Фото: Євген Малолєтка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-