Мінветеранів запустило Telegram-бот для захисників та їхніх родин

Мінветеранів запустило Telegram-бот для захисників та їхніх родин

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів України та Український ветеранський фонд запустили Telegram-бот для ветеранів, членів їхніх родин, сімей загиблих захисників та добровольців територіальної оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Навіть в умовах повномасштабної російської збройної агресії Мінветеранів продовжує системно реалізовувати державну ветеранську політику. Працівники центрального апарату Міністерства залучені до надання соціальної та гуманітарної допомоги ветеранам, членам їхніх родин та сім’ям загиблих захисників. Співробітники територіальних відділів Мінветеранів приєдналися до роботи координаційних гуманітарних штабів при Військово-цивільних адміністраціях. З метою покращення комунікації та спрощення процедури отримання інформації про необхідні послуги, фахівці Мінветеранів спільно з фахівцями Українського ветеранського фонду розробили бот для всіх категорій, що ними опікується Міністерство», - сказала міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Як зазначила виконавча директорка Українського ветеранського фонду Наталія Калмикова, у Telegram-боті зібрана актуальна інформація щодо державних ресурсів, які надають допомогу населенню.

«Цей бот створений для оперативного пошуку допомоги ветеранам та їхнім родинам. Це – єдине вікно, у якому міститься вся необхідна під час воєнного стану інформація», – підкреслила Калмикова.

До Telegram-боту можна перейти за посиланням.

Як повідомлялося, фінансування всіх бюджетних програм, які стосуються ветеранів, членів їхніх сімей та родин загиблих воїнів, буде переглянуто у зв'язку з істотним збільшенням кількості учасників бойових дій (УБД).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-