Відомий філософ Бернар-Анрі Леві приєднався до ініціативи щодо закриття неба над Україною

Відомий філософ Бернар-Анрі Леві приєднався до ініціативи щодо закриття неба над Україною

Відео
Укрінформ
Французький філософ і письменник Бернар-Анрі Леві, який відвідав 16 березня Одесу, приєднався до ініціативи щодо закриття неба над Україною.

 Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Одеської обласної військової адміністрації у Телеграмі .

«Я приїхав до Одеси тому, що існує багатовіковий зв'язок між цим містом і моєю країною! Між Дюком де Рішельє, який був першим губернатором Одеси, і Францією, патріотом якої я є! Хочу запевнити одеситів, що я належу до тієї багаточисельної когорти європейців, які несуть Україну в своєму серці», - зазначив Леві.

Він наголосив, що захоплюється героїзмом українців і тим спротивом, який вони чинять російським загарбникам!

«Франція головує у Раді Європейського Союзу. І я переконаний, що рішення щодо закриття неба над Україною – це найважливіше питання, вирішити яке може допомогти саме наша країна. Немає іншого шляху забезпечити мир в Україні. Це - єдиний спосіб довести українцям, що ми стоїмо поруч з ними на захисті миру!» - акцентував письменник.

Варто зауважити, що днями до Одеси прибули дві партії допомоги з французького міста-побратима Марселя. Це п’ять машин швидкої допомоги, в тому числі всюдиходи з відповідним обладнанням, а також пожежна машина та партії медикаментів.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-