Американський виробник дронів-камікадзе заявив про підтримку України

Американський виробник дронів-камікадзе заявив про підтримку України

Укрінформ
Американська компанія AeroVironment, яка займається виробництвом дронів-камікадзе Switchblade, заявила що підтримує Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві компанії.

«Україні та нашим східноєвропейським союзникам потрібні наші рішення (зокрема, дрони Switchblade – ред.) зараз, щоб перемогти російську армію та стратегічно стримувати майбутню агресію. Ми готові підтримати вас сьогодні», – заявили в AeroVironment.

Зазначається, що компанія підтримує суверенні країни, які захищаються. «Ми виступаємо за свободу і підтримуємо наших союзників і суверенні нації у їхньому праві захищати свою батьківщину і своє життя, коли це фундаментальне право перебуває під загрозою», – додали в AeroVironment.

За даними NBC News, дрони-камікадзе Switchblades – це роботизовані розумні бомби, оснащені камерами, системами наведення та вибухівкою. Їх можна запрограмувати на автоматичне ураження цілей за кілометри.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-