Грузинська православна церква зібрала 15 тонн гуманітарної допомоги для України

Грузинська православна церква зібрала 15 тонн гуманітарної допомоги для України

Укрінформ
Грузинська православна церква (ГПЦ) зібрала понад 15 тонн гуманітарної допомоги для України, де вже понад два тижні триває повномасштабна російська агресія.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новости-Грузия.

«Протягом тижня понад 15 тонн гуманітарної допомоги було зібрано в нашій парафії і відправлено страждаючим людям України від імені Грузинської православної церкви», - повідомив Католікос-Патріарха всієї Грузії Іллі Другого.

Зазначається, що ГПЦ продовжує процес збору допомоги і найближчим часом до України буде відправлено ще один вантаж.

Напередодні «Пошта Грузії» повідомила, що розпочала відправку другої частини гуманітарного вантажу, зібраного в країні для України. Йшлося про 100 тонн різних товарів – продуктів харчування, тривалого зберігання, предметів першої необхідності та медичного призначення, а також медикаментів. Цю допомогу зібрали за участю уряду Грузії, крайових адміністрацій, а також приватних компаній та цивільного сектору.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. В Україні запроваджено военний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-