У Франції зафіксували 30 тисяч пропозицій для розміщення біженців з України

У Франції зафіксували 30 тисяч пропозицій для розміщення біженців з України

Укрінформ
У Франції зафіксовано близько 30 тисяч пропозицій для розміщення людей з України, які вимушені покинути державу у зв'язку з напад російської федерації. 

Про це повідомляє телеканал BFMTV, передає Укрінформ.

“На платформі “Я відданий Україні” зараз у нас близько 30 тисяч пропозицій житла”, – розповіла міністр житлового будівництва Франції Еммануель Варгон. 

За її словами, держава перевіряє на реальність кожну пропозицію, а також співпрацює з громадами та асоціаціями, щоб підтримати українців. 

“11 000 з них — це пропозиції, зроблені місцевою владою або державними чи приватними суб'єктами. Ще для трохи менше ніж 20 000 — це пропозиції від приватних осіб», – додала Еммануель Варгон. 

Як повідомляв Укрінформ, за даними заступниці Генерального секретаря ООН Розмарі Дікарло, кількість біженців з України сягнула 2,5 мільйони осіб. 

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-