Посольство рф у Латвії відтепер стоятиме на вулиці Незалежності України

Посольство рф у Латвії відтепер стоятиме на вулиці Незалежності України

Укрінформ
На позачерговому засіданні Ризької думи 10 березня було ухвалено, що невелика ділянка вулиці Антоніяс, на якій розташовано посольство рф у Латвії, відтепер називатиметься вулицею Незалежності України.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт Ризької думи.

Рішення про появу вулиці Незалежності України було ухвалено після визнання героїчної боротьби українського народу проти агресії, розв'язаної рф, та на знак підтримки України.

Рішенням думи перелік вулиць Риги буде доповнено новою назвою. Департаменту міського розвитку доручено забезпечити зміну адрес, а Департамент благоустрою території має розмістити нові вказівники з назвою вулиці.

Таким чином, юридично оформлено ухвалене раніше рішення коаліційних партій Ризької думи про появу нової вулиці.

Напередодні стало відомо, що російське посольство у Вільнюсі буде розташовано на вулиці Героїв України. Відповідні таблички уже встановлено.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно подала позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-