На сьогодні у ворога немає жодного шансу на перемогу – Данілов

На сьогодні у ворога немає жодного шансу на перемогу – Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що сьогодні в російської федерації немає жодного шансу на перемогу у війні з нашою країною.

 Про це він сказав в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вони рухаються дуже і дуже повільно. Чому? Тому що ми б’ємо ворога по всіх напрямках: відпрацьовує територіальна оборона, відпрацьовують сили спеціальних операцій, відпрацьовують наші військові.

Все суспільство чинить опір. На сьогодні національний спротив цьому явищу, цій сарані, яка напала на нашу країну, просто величезний. Дух нашого суспільства просто шалений. І я не бачу жодної можливості, щоб ворог нас переміг", - наголосив Данілов.

Також він звернув увагу на те, що російські військові під час обстрілу українських міст і селищ вбили 67 маленьких дітей. 

"Коли мова йде про закриття неба, на превеликий жаль, саме ці діти, ці ангелочки тримають небо над нашою країною і допомагають нам його захищати. А дорослі дяді, які одразу б мали прийняти рішення, коли не за правилами війни почали розвиватися події, на превеликий жаль, цього на зробили», - резюмував Данілов.

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-