Після численних запитів МЗС Ізраїлю створило центр з координації гумдопомоги Україні

Після численних запитів МЗС Ізраїлю створило центр з координації гумдопомоги Україні

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Держави Ізраїль створило Центр з пожертв та координації «Matat» для централізації ініціатив гуманітарної допомоги Україні.

Про це МЗС країни повідомило у Твіттері, передає Укрінформ.

«Міністерство закордонних справ створило сьогодні «Matat» (Центр пожертв та координації) з метою централізації та координації ініціатив гуманітарної допомоги та пожертв громадянського суспільства Ізраїлю українському народові», - зазначається у повідомленні.

У МЗС зауважили, що рішення про створення координаційного центру ухвалене після численних запитів різних суб’єктів в Ізраїлі. Вже зараз працюють десятки компаній, організацій та приватних осіб, які займаються перевезенням різного роду гуманітарної допомоги з Ізраїлю до України.

Як повідомлялося, ізраїльська волонтерська організація United Hatzalah відправила 15 тонн гуманітарної допомоги для українських біженців до кордону України з Молдовою.

24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-