Шон Пенн вважає, що Зеленський зміг об'єднати Україну у важкі часи

Шон Пенн вважає, що Зеленський зміг об'єднати Україну у важкі часи

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський має гідність та зміг об'єднати України у важкі часи.

Про це сказав американський актор і кінорежисер, лауреат премії Оскар Шон Пенн, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм Офісу Президента, який оприлюднив відеозапис його інтерв'ю.

«Я зустрічався з Президентом Зеленським і за день до вторгнення, і в день вторгнення… Ця сміливість, гідність і… любов, які йдуть від людини… І те, як він об’єднав країну… Це була неймовірна мить. Я безмежно вражений ним і дуже переймаюся за нього та Україну», - сказав Пен.

Як повідомлялося, Шон Пенн був в Україні у той день, коли Росія розпочала вторгнення. Він приїхав напередодні до Києва. Режисер побував у Офісі Президента та відвідав брифінг радника керівника Офісу глави держави Михайла Подоляка та віцепрем'єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Актор поспілкувався із журналістами та українськими військовими.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

Українська держава направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-