НАЗК запускає Штаб гуманітарної допомоги

НАЗК запускає Штаб гуманітарної допомоги

Укрінформ
Працівники Національного агентства з питань запобігання корупції запускають Штаб гуманітарної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це НАЗК повідомляє у Телеграмі.

"Мета ініціативи - побудувати процес міжнародної допомоги для українських військових та громадян, постраждалих від рашистських загарбників, таким чином, щоб вона відбувалася прозоро, без корупції і була використана для підтримки саме конкретних адресатів, а не на користь третіх осіб", - ідеться в повідомленні.

"НАЗК є надійним партнером для міжнародних стейкхолдерів та органів влади, а отже ми можемо гарантувати воїнам та громадянам ефективне використання коштів.

Дякуємо партнерам, які вже долучилися до ініціативи: Державна митна служба України, Антикорупційна ініціатива ЄС, ІТ-команда Monobank, спеціалісти компаній Нова Пошта та Укрпошта, Укроборонпром", - зауважили в Нацагентстві.

Голова НАЗК Олександр Новіков звернувся до всіх обласних військових адміністрацій для надання інформації про поточні потреби військових.

У рамках ініціативи вже побудовано кол-центр.

Для надання інформації про актуальні потреби для адресного замовлення допомоги, якої потребують українські захисники і постраждалі від агресора, слід звертатися до кол-центру штабу: електронна адреса helpforpeople@nazk.gov.ua; телефон 0 800 337 348.

Як повідомляв Укрінформ, у всіх відкритих відділеннях "Нової пошти" діють "гуманітарні куточки", де можна безоплатно відправити допомогу військовим та постраждалим цивільним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-