Як зберігати бойовий дух і залишатися активним під час війни

Як зберігати бойовий дух і залишатися активним під час війни

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики дало поради, які допоможуть бути активними та не занепадати духом під час війни.

Про це у своєму Телеграмі розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, передає Укрінформ.

«Друзі, зберігати бойовий дух – надзвичайно важливо. Уся країна тримає оборону. Хтось на лінії фронту, хтось волонтер, хтось рятувальник, хтось працює для забезпечення життя людей, хтось зі своїми дітьми та близькими. Увесь цей час наша психіка дуже напружена. Ми втомлені й виснажені, але незламні. Маємо тримати стрій, залишатись сильними та зібраними. Міністерство культури та інформполітики підготували для вас кілька порад, як залишатись продуктивним та не падати духом під час війни. І, звісно, зберігати віру в перемогу України» - наголосив Ткаченко.

У МКІП переконані, що в першу чергу потрібно опанувати страх і структурувати життя.

«Опановуємо страх, підтримуємо організм в тонусі, дотримуємося інформаційної гігієни, структуруємо життя, не жалкуємо за матеріальним, стаємо прикладом, мріємо, будуємо плани, рятуємось гумором, обіймаємо своїх дітей та близьких, частіше говоримо близьким «я тебе люблю», - радять у МКІП.

Як повідомлялось, президент РФ Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Збройні сили України та підрозділи територіальної оборони дають жорстку відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-