МКІП разом із національним проєктом з медіаграмотності оновили рекомендації споживання інформації

МКІП разом із національним проєктом з медіаграмотності оновили рекомендації споживання інформації

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики у підтримці з Фільтром розповіли, як зберегти життя в умовах споживання інформації. 

Про це у своєму Телеграмі заявив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, передає Укрінформ.

«Друзі, будьмо максимально відповідальними у споживанні й поширенні новин у воєнний час. Одночасно злагоджені й розумні дії можуть допомогти нам досягти перемоги. Ми разом з Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності при МКІП продовжуємо боронити інформаційний фронт України. Наразі оновили рекомендації, як споживати інформацію, щоб вберегти своє життя», - йдеться в повідомленні.

Посилання на список рекомендацій.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого країна-агресор Російська Федерація за вказівкою свого глави Володимира Путіна оголосила війну Україні та розпочала масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, адміністративні будівлі та житлові будинки у містах та селах. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-