На Буковині 82-річний дідусь перерахував ЗСУ всі накопичення - 100 тис. грн та 10 тис. доларів

На Буковині 82-річний дідусь перерахував ЗСУ всі накопичення - 100 тис. грн та 10 тис. доларів

Укрінформ
У Чернівецькій області 82-річний мешканець Новодністровська перерахував на підтримку Збройних сил України 10 тисяч доларів та 100 тисяч гривень особистих накопичень.

Про це у Фейсбуці повідомила Новодністровський міський голова Наталія Цимбалюк, передає Укрінформ.

«Що таке війна, наше старше покоління знає ще краще, як ми ... бо в їхньому житті це друга кривава війна. Шевчук Микола Григорович, мешканець міста Новодністровськ, завжди небайдужий до долі країни і до долі нашої громади. Він перерахував на підтримку української армії власні 100 000 гривень і 10 000 доларів США», - йдеться у дописі Цимбалюк.

У коментарі кореспонденту Укрінформу керівниця Новодністровська розповіла, що це були усі заощадження, які чоловік збирав протягом свого життя. А народився він у жовтні 1939 року.

Після початку активних бойових дій дідусь вирішив, що потрібно підтримати український військових, які б'ються зараз із російським ворогом. Тому перерахував кошти на потреби армії. На підтвердження свого вчинку чоловік приніс до міської ради відповідні квитанції проведених перерахунків.

24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська сьому добу поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-