Кулеба: Ми не заспокоїмося, поки всі військові злочинці РФ не опиняться за ґратами

Кулеба: Ми не заспокоїмося, поки всі військові злочинці РФ не опиняться за ґратами

Укрінформ
Київ доведе невиправданість російської агресії проти України в Міжнародному суді і притягне до відповідальності всіх російських військових злочинців.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу, передає Укрінформ.

«Поняття геноциду є одним із сакральних елементів міжнародного порядку після Другої світової війни. Маніпуляції з ним є неприйнятними. Коли ми в Гаазі доведемо, що цей привід був повним фейком, ми доведемо, що російська агресія є невиправданою та безпідставною. Я впевнений, що цей день настане після того, як ми зупинимо Путіна», - зазначив глава МЗС.

Кулеба також висловив впевненість, що Україна притягне до відповідальності всіх російських військових злочинців в Міжнародному суді.

«Не важливо, скільки часу і зусиль це в нас забере, ми не заспокоїмося, поки всі злочинці, відповідальні за загибель наших чоловіків, жінок і дітей, вбитих за ці військові злочини, не опиняться за ґратами», - наголосив він.

Як повідомлялося, 27 лютого Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

В Україні четверту добу триває війна – 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Президент підписав указ про загальну мобілізацію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-