Шон Пенн приїхав до України, щоб розповісти світу правду про вторгнення РФ

Шон Пенн приїхав до України, щоб розповісти світу правду про вторгнення РФ

Укрінформ
Американський актор і режисер, лауреат премії "Оскар" Шон Пенн прибув до України, аби зафіксувати події, що відбуваються, та розповісти світові правду про вторгнення РФ.

Про це пресслужба Офісу Президента повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Шон Пенн сьогодні серед тих, хто підтримує Україну в Україні. Наша країна вдячна йому за такий прояв сміливості й чесності", - йдеться у дописі.

Зазначається, що режисер спеціально приїхав до Києва, щоб як документаліст зафіксувати всі події, які зараз відбуваються в Україні, та донести світові правду про вторгнення Росії.

Сьогодні вранці Пенн побував на брифінгу радника керівника ОП Михайла Подоляка та віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук в ОП.

"Він розмовляв з журналістами, з нашими військовими, бачив, як ми захищаємо нашу країну. Шон Пенн демонструє мужність, якої бракує багатьом іншим, зокрема західним політикам. Що більше зараз у нашій країні таких людей, справжніх друзів України, які підтримують боротьбу за свободу, то швидше можна буде зупинити віроломний напад Росії", – наголосили в ОП.

Як повідомлялося,Шон Пенн приїжджав до України в листопаді 2021 року. У межах підготовки документального фільму він побував на Приазов'ї та поспілкувався з українськими військовими.

Глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-