Всеукраїнська рада церков закликала світ зробити все можливе, щоб зупинити Росію

Всеукраїнська рада церков закликала світ зробити все можливе, щоб зупинити Росію

Укрінформ
Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій закликала релігійних і політичних лідерів світу зробити все можливе, щоб зупинити наступ агресора на Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зверненні ВРЦіРО у зв'язку з військовою агресією Росії проти України.

“Дорогі брати та сестри, український народе! На жаль зусилля багатьох людей у всьому світі, в тому числі нашої Ради, не допустити розв’язання війни, не досягли успіху. Відбувся неспровокований напад з боку Росії та Білорусі на Україну”, - ідеться у повідомленні.

В цих умовах релігійні діячі закликають “зберігати спокій, не піддаватися паніці, виконувати розпорядження української державної та військової влади. На боці України – правда і світова спільнота. Ми віримо, що з допомогою Божою добро переможе”.

“Ми підтримуємо Збройні сили України та всіх наших захисників, благословляємо їх на захист України від агресора, підносимо за них свої молитви”, - ідеться у зверненні.

Також Всеукраїнська рада церков звертається “до релігійних і політичних лідерів світу – вже зараз зробіть все можливе, щоби зупинити наступ агресора на Україну”.

“Просимо Бога в цей гіркий час випробувань благословити наш народ”, - ідеться у зверненні.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції на Донбасі". Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала перші удари по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-