Зеленський - про оборону України: Я чітко знаю, як діятиме наша армія

Зеленський - про оборону України: Я чітко знаю, як діятиме наша армія

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що не може спрогнозувати кроки, за якими діятиме Росія, однак наголосив, що кроки української армії щодо обороноздатності та захисту держави відомі тільки йому та нашій армії.

Про це він заявив під час спільної пресконференції з президентами Литви Гітанасом Наусєдою та Польщі Анджеєм Дудою у Києві, коментуючи запитання про можливі прогнози щодо подальших кроків з боку РФ, повідомляє Укрінформ.

"Я думаю, це більш серйозні речі, ніж прогноз погоди. Тому прогнозувати, що може бути і які кроки можуть бути від Російської Федерації, від сеператистів, від особистих рішень президента Російської Федерації - я не можу сказати. Але я без прогнозів чітко знаю, як буде діяти наша армія. Я прошу вибачення, ці чіткі кроки нашої армії щодо обороноздатності і захисту нашої держави буде знати тільки я і наша армія. І повірте, ми до цього готові", - сказав Зеленський.

Читайте також: В Україні сьогодні починається призов резервістів

Як повідомлялося, раніше президент РФ Володимир Путін висунув вимоги до України, серед яких відмова від перспективи членства в НАТО та визнання анексії Криму Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-