Депутатка розповіла, як Україна бореться з російськими фейками

Депутатка розповіла, як Україна бореться з російськими фейками

Укрінформ
Україна протидіятиме пропаганді та дезінформації Кремля. 

Про це сказала в коментарі кореспонденту Укрінформу в Гаазі член постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ, заступниця голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.

«Україна дуже швидко спростовуватиме дезінформацію РФ, яка, у свою чергу, витрачає мільярди доларів, щоб пудрити мізки своїм громадянам та мешканцям тимчасово окупованих територій, а також намагається впливати на країни Європи і навіть США. У нас вже діє Центр стратегічних комунікацій при Міністерстві культури на інформаційної політики. Вони будуть розширятися, матимуть партнерські програми з різними країнами. Також буде розширена робота самого Укрінформу, а саме корпунктів за кордоном. Планується, щоб це були такі інформаційні хаби для іноземних журналістів, які б могли оперативно отримувати всю необхідну інформацію. І фактично вже запустилася платформа щоденних брифінгів міністрів, народних депутатів, Збройних сил України, щоб іноземні журналісти могли постійно отримувати інформацію з перших вуст», - зазначила вона.

Читайте також: З якого сміття було підготовлене визнання «Л/ДНР»: фейки за 21 лютого

Як повідомляв Укрінформ, МКІП, Укрінформ і Центр інформбезпеки запустили оперативний пресцентр для інформування про ситуацію навколо України

Представники державних органів, відповідальних за безпеку - Міноборони, МВС, МЗС і інших відомств, щодня інформують про ситуацію в районі ООС та навколо України в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-