Кордони України залишаться незмінними - Зеленський

Кордони України залишаться незмінними - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна залишиться у своїх міжнародно визнаних кордонах попри будь-які заяви та дії Росії.

Про це Зеленський заявив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас і нашої держави немає часу на довгі лекції з історії. Тож не буду говорити про минуле. Скажу про реалії й майбутнє: за мною Україна у її міжнародно визнаних кордонах, і вони залишаться такими попри все, попри будь-які заяви та дії РФ", - сказав глава держави.

Також Зеленський заявив, що українці залишаються спокійними і впевненими у собі.

"За це хочу подякувати всім громадянам - ви вкотре доводите: українці розумна і мудра нація. І попри все зберігає холодну голову, реагує спокійно, виважено, по-дорослому. Ми давно і до всього готові, але причини для вашої безсонної ночі немає", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський звернувся до українців: Росія порушила суверенітет нашої держави

Як повідомляв Укрінформ, Президент РФ Володимир Путін у суботу ввечері під час 55-хвилинного виступу в ефірах російських телеканалів заявив про визнання незалежності так званих "ДНР" та "ЛНР". Після чого була показана церемонія підписання відповідних указів.

Президент РФ у цих указах доручив міністерству оборони забезпечити "здійснення функцій щодо підтримання миру" на цих територіях.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-