Путін вбачає провокацію у вільній та заможній Україні – австрійський депутат

Путін вбачає провокацію у вільній та заможній Україні – австрійський депутат

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін не хоче вільної та заможної України, оскільки росіяни потім можуть поставити запитання, чому вони не живуть так, як сусіди.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це заявив депутат Національної ради Австрії від ліберальної партії «NEOS» Гельмут Брандштеттер під час акції солідарності з Україною у суботу у Відні.

«Вільна Україна, де рівень добробуту буде більший, ніж зараз – це провокація для Володимира Путіна, оскільки його народ, можливо, почне запитувати: а чому у нас не так?», - заявив Брандштеттер.

Австрійський депутат зазначив, що підтримує розвиток торгівлі з Росію, але – «з мирною Росією».

Він вказав на те, що багато австрійських підприємств також працюють в Україні, і тому це також збільшує важливість України для Австрії, поруч з географічними та історичними зв’язками.

Брандштеттер також заявив про важливість того, щоб Австрія в нинішній ситуації надавала окрім політичної, також і економічну підтримку Україні.

Читайте також: Австрійський депутат: Потрібно чітко говорити, що Росія – агресор, а Україна – жертва

Як повідомляв Укрінформ, у суботу у Відні пройшла велика акція в рамках глобальної кампанії «Європейський день солідарності: STAND WITH UKRAINE» на підтримку України, її незалежності та суверенітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-