Російський офіцер жорстоко вбив жительку Луганська і наказав підлеглим підірвати її тіло - ЗМІ

Російський офіцер жорстоко вбив жительку Луганська і наказав підлеглим підірвати її тіло - ЗМІ

Укрінформ
Близько 20 ударів ножем завдав жительці окупованого Луганська російський офіцер, побоюючись, що та розповість його дружині про їхній зв’язок.

Про це повідомляє Телеграм-канал ASTRA з посиланням на спрямовану до російського суду кримінальну справу, передає Укрінформ.

«Російський офіцер, чиї «патріотичні» вірші рекламувало Міноборони РФ, викрав 23-річну мешканку Луганська з кафе, привіз до солдатської лазні та завдав їй близько 20 ударів ножем по всьому тілу. Коли до лазні зайшли його підлеглі, старший лейтенант наказав їм добити жертву ударом у серце. Після цього військовослужбовці підірвали тіло 23-річної дівчини трьома гранатами Ф-1, щоб її неможливо було впізнати», - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, до Південного окружного військового суду надійшла кримінальна справа старшого лейтенанта Айдина Жамідулова та рядового Олексія Дорожкіна, звинувачених у викраденні та жорстокому вбивстві жительки Луганська.

За версією слідства, 13 січня 2023 року 28-річний старший лейтенант Жамідулов разом із іншими військовими розпивали спиртне у луганському кафе «Райдуга». Потім до кафе прийшла 23-річна місцева мешканка, з якою Жамідулов раніше перебував в інтимних стосунках, пише видання.

Побоюючись, що жінка повідомить про їхній зв'язок його дружині, Жамідулов посадив її в кузов КамАЗу. Жамідулов сказав підлеглим, що жінка нібито працює на ЗСУ. Її завели до солдатської лазні, і там офіцер завдав їй близько двох десятків ударів ножем.

Читайте також: Росіяни на окупованих територіях мобілізують українців старше 60 років - Центр нацспротиву

Дорожкін добив жертву ударом ножа в серце.

Переконавшись, що дівчина мертва, Жамідулов наказав підлеглим вивезти тіло та підірвати трьома гранатами.

У жінки залишилась мала донька.

Як повідомляв Укрінформ, трьом російським військовим оголосили підозру у вбивстві і катуванні людей на Миколаївщині.

Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-