У Криму росіяни порушили понад 800 справ за «дискредитацію Збройних сил РФ»

У Криму росіяни порушили понад 800 справ за «дискредитацію Збройних сил РФ»

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму росіяни порушили понад 800 справ за "дискредитацію ЗС РФ". З них у 706 випадках було винесено постанову про накладення штрафу.

Про це повідомляє Постійне представництво Президента в Криму у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Про посилення спротиву свідчать і нові незаконні адміністративні провадження в окупаційних судах Криму за статтею про так звану “дискредитацію ЗС РФ”. Станом на 23 травня 2024 року зафіксовано 802 випадки надходження матеріалів, складених за ст. 20.3.3 КпАП РФ до т.зв. «судів» на території тимчасово окупованого Криму та інших компетентних органів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 706 випадках було винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу або приєднано до іншої справи за іншою статтею та винесено сукупне рішення. У 20 випадках розгляд матеріалів продовжується.

Читайте також: У Криму за підтримку ЗСУ затримали медсестру - ЗМІ

Раніше Укрінформ повідомляв, що у 2023 році кожне шосте покарання за "дискредитацію російської армії" у РФ та на окупованих територіях України зафіксували в тимчасово окупованому Криму. Кількість відкритих справ збільшилася на 70,6%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-