Росіяни перекидають через Маріуполь новий військовий підрозділ у бік Бердянська - Андрющенко

Росіяни перекидають через Маріуполь новий військовий підрозділ у бік Бердянська - Андрющенко

Укрінформ
Російські загарбники перекидають новий військовий підрозділ з позначкою «V» на Бердянський напрямок у рамках ротації.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«Росіяни перекидають новий підрозділ (позначка V) на Бердянський напрямок в рамках ротації. Найближчими днями можемо побачити спробу збільшення тиску в районі Роботиного (зокрема, але не виключно)», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що ворожа військова колона розпорошена через затори на дорозі з Новоазовська до Маріуполя і далі йде у бік Бердянська.

«Також зафіксовано переміщення БК (боєкомплекту - ред.) великого габариту в складі замаскованих під гуманітарний вантаж колон», - додав радник мера.

За його словами, з урахуванням раптової розконсервації полігону під Маріуполем для артилерії можна припустити, що саме нові снаряди підвезли так звані гуманітарні конвої.

Читайте також: Росія не ризикує пускати військові ешелони через Кримський міст - ЗМІ

Як повідомлялося, російські загарбники перетворюють Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Напередодні Андрющенко повідомляв про переміщення військової техніки у бік Бердянська. За його словами, транспорт окупантів вже стандартно на ніч щільно паркується на цивільних парковках біля багатоповерхівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-