Навколо Сєвєродонецька загарбники посилили перевірки на блокпостах

Навколо Сєвєродонецька загарбники посилили перевірки на блокпостах

Укрінформ
Російські загарбники посилили перевірки на блокпостах навколо тимчасово захопленого Сєвєродонецька Луганської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"На блокпостах навколо Сєвєродонецька посилили перевірки осіб, які намагаються виїхати з міста чи повернутися туди. Ретельно переглядали документи, особисті речі та валізи. Зупиняють вибірково, бо деякі перевізники мають привілеї росіян", - ідеться в повідомленні.

У так званій "ЛНР" стає катастрофічно низьким рівень надання медичної допомоги, навіть у Луганську. "Цивільне населення обділене увагою лікарів. До прикладу, пацієнтам виписують ліки, поставок яких на окуповану територію Луганщини не здійснюється. Їх не можна придбати в аптеці навіть за наявності великих коштів. Тільки замовлення з РФ та тривале очікування", - зазначають в обладміністрації.

Як повідомив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор, "ворог активізувався на Куп’янському напрямку. Маючи підтримку з повітря, росіяни двічі спробували перевірити нашу оборону на міць – безрезультатно. Не мають окупанти успіхів і в Білогорівці, хоча штурмують її практично щодня".

Читайте також: Росія перетворює загарбані нею території на суцільний смітник - Центр нацспротиву

За словами Лисогора, по Стельмахівці та Греківці росіяни завдали артилерійських і мінометних ударів. Куземівка, Макіївка та Невське потерпали від мінометних влучань і безпілотників.

Як повідомляв Укрінформ, для 400 внутрішньо переміщених осіб з Луганщини організували тимчасове житло в гуртожитку одного київських вишів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-