Для 400 переселенців з Луганщини організували тимчасове житло у Києві

Для 400 переселенців з Луганщини організували тимчасове житло у Києві

Укрінформ
Для 400 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області організували тимчасове житло в гуртожитку одного з Київських вишів.

Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, передає Укрінформ.

«Для 400 внутрішньо переміщених осіб з Луганської області організували тимчасове житло в гуртожитку одного з Київських вишів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вдалося організувати завдяки підписаному меморандуму між Лисичанською міською військовою адміністрацією та Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова.

У міністерстві підкреслили, що в гуртожитку для ВПО передбачені кімнати на двох, трьох та чотирьох осіб, а у кожному блоці є кухня, санвузол та душова кімната. На першому поверсі гуртожитку облаштували кімнату для прання, кабінет медичної допомоги та приміщення для надання консультацій.

Читайте також: У Чернівцях за €1,3 мільйона облаштували житло для переселенців та поліклініку

«Наразі є вільні місця. Проживання безкоштовне. Оплата здійснюється тільки за комунальні послуги», – наголосили в Мінреінтеграції.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні ще є близько тисячі державних об’єктів, де можна було б тимчасово розмістити понад 150 тис. внутрішньо переміщених осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-