На ТОТ Херсонщини активність на псевдовиборах мінімальна - облрада

На ТОТ Херсонщини активність на псевдовиборах мінімальна - облрада

Укрінформ
На так званих «виборах» на ТОТ Херсонщини активність мінімальна.

Про це у Телеграмі написав перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Голова окупаційної виборчої комісії на Херсонщині звітує про відкриття 61 виборчих дільниць. Інші ресурси повідомляють, що ледь не з 07:00 ранку люди стояли і чекали свого шансу «проголосувати», - написав Соболевський.

Насправді, за його інформацією, все це не відповідає дійсності - активність мінімальна. Як він підкреслив, окупанти розуміли, що так і буде. Тому їх заяви про 58% явки на попередньому голосуванні, є якраз тим підкріпленням, що загалом представлятиме результат «виборів».

«Всі ми розуміємо, що і ця цифра не є правдою. Все це шоу взагалі немає нічого спільного з дійсністю», - каже Соболевський.

Читайте також: У «ЛНР» дозволили голосувати на псевдовиборах без прописки

Він наголосив, що це українські землі були і будуть і обиратимуть люди свою українську владу - демократичним цивілізованим шляхом.

Як повідомляв Укрінформ, у Генічеську на ТОТ Херсонщини окупанти силоміць змушують до так званого голосування на «виборчих дільницях».

На тимчасово окупованих територіях Херсонщини окупанти під виглядом місцевих голосують декілька разів.

Читайте також: Верещук закликала українців на ТОТ уникати участі у «виборах Путіна»

«Жовта стрічка» створила «Бойкот.Бот», де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих "виборів".

Так звані «вибори» президента Російської Федерації проводитимуться протягом трьох днів - з 15 по 17 березня 2024 року. Російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування відбудеться також на тимчасово окупованих територіях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-