Які країни найчастіше обирали для подорожей у грудні - роумінг Київстар

Які країни найчастіше обирали для подорожей у грудні - роумінг Київстар

Укрінформ
Найпопулярнішими країнами для подорожей українців у грудні були Польща, Єгипет, Німеччина, Угорщина і Туреччина.

Такі дані оприлюднив мобільний оператор «Київстар», проаналізувавши, де його абоненти найчастіше користувалися послугами роумінгу, повідомили Укрінформу в пресслужбі компанії.

«Незважаючи на обмеження через COVID-19, українці у 2021 році активніше подорожували за кордоном. Київстар проаналізував як абоненти користувалися послугами роумінгу та склав рейтинг найпопулярніших країн для подорожей. У грудні 2021 року у п’ятірку найпопулярніших країн, куди подорожували абоненти Київстар, увійшли: Польща – відвідало на 76% більше абонентів, ніж у грудні 2020; Єгипет – на 51% більше; Німеччина – на 80% більше; Угорщина – на 40% більше та Туреччина – на 34% більше», - йдеться у повідомленні.

Загалом, за даними Київстар, протягом 2021 року географія закордонних подорожей його абонентів розширювалася. У порівнянні з 2020 роком кількість українських туристів у Чорногорії та Боснії й Герцеговині зросла в 6 разів, у Грузії - в 5 разів, а на Мальдівах й Домінікані - у 4 рази.

«Наші клієнти починають все активніше подорожувати світом. За минулий рік кількість абонентів, хто був за кордоном, зросла на 20%. Тому й ми не зупинялися у розвитку продуктів для комфортного спілкування в роумінгу. Запустили додатки, за які не списуємо мегабайти. Це онлайн-карти, туристичні сервіси та месенджери, навіть для голосових дзвінків. Та ще в 16 країнах запустили 4G для роумінгу», - розповів керівник департаменту додаткових послуг та операторських відносин Київстар Олександр Галушко.

Читайте також: Київстар назвав найпопулярніші місця відпочинку на новорічні свята

У компанії нагадали, що загалом 4G сьогодні працює у 84 країнах світу для абонентів Київстар. І вони починають активніше користуватися мобільним інтернетом у роумінгу. У 2021 клієнти Київстар використовували в середньому 700 Мб. Це майже на 25% більше, ніж у 2020 році.

При цьому, за даними оператора, 15% всього дата-трафіку, який використали абоненти у роумінгу, припав саме на нетарифіковані сервіси. У пресслужбі зауважили, що безліміт на додатки є як у звичайних тарифах, так і в пакетах Ідеального роумінгу, в яких значно менша вартість кожної послуги.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-