В Ужгороді запрацював гастрономічний квартал

В Ужгороді запрацював гастрономічний квартал

Фото
Укрінформ
В Ужгороді в рамках святкування Дня міста запрацював гастрономічний квартал - десятки крафтових виробників Закарпаття представили свою продукцію.

Про це повідомили у Фейсбуці Ужгородської міськради, передає Укрінформ.

«Гастрономічний квартал запрацював в центрі Ужгорода до Дня міста, квартал розташований на вулиці Ференца Ракоці, в історико-культурному центрі «Совине гніздо» та в скверику поруч нього. Понад десяток виноробів з Ужгородщини, Мукачівщини, Іршавщини та Берегівщини представляють хмільні напої, майже десяток сироварів Закарпаття та Івано-Франківщини – найрізноманітніші смаки і сорти з коров’ячого, козячого, овечого і буйволиного молока», - йдеться в повідомленні.

Як інформують у міськраді, презентовано у кварталі також мед і продукти бджільництва, які привезли від Асоціації пасічників Закарпаття та бджолярів з Івано-Франківщини. Дуже багато представлено крафтових виробів – пиво від кількох авторитетних броварень, м’ясні смаколики, сушені пастила, чаї, сиропи, равлики, молюски.

У кварталі працює фудкорт, де можна посидіти, посмакувати шашликами, бограчем, печеними, смаженими, вареними та в’яленими стравами. Також є фотозона.

Читайте також: Ужгород святкує День міста

Гастрономічний квартал в Ужгороді працюватиме три дні — під час святкування Дня міста.

Цьогоріч Ужгороду виповнюється 1128 років.

Фото: Ужгородська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-