У Житомирі відбудеться KOROLОV AVIA FEST

У Житомирі відбудеться KOROLОV AVIA FEST

Укрінформ
У Житомир 14-15 серпня проведуть авіаційний фестиваль KOROLОV AVIA FEST.

Про це повідомляє Житомирська міська рада, передає Укрінформ.

«У Житомирі 14 та 15 серпня відбудеться KOROLОV AVIA FEST. Вже вдруге житомиряни вшанують свого земляка, конструктора перших ракетно-космічних систем Сергія Корольова масштабним космічним фестивалем його імені», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фестиваль триватиме два дні. 14 серпня на території Міжнародного аеропорту імені С. П. Корольова на гостей заходу чекатимуть виставка виробів легкої авіації, майстеркласи, виставка авіакосмічної та авіаційної техніки Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, а також експозиція рідкісних тематичних музейних експонатів Житомирського музею космонавтики імені С.П. Корольова, Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова та Поліського національного університету.

Під час фесту можна буде побачити виступ чемпіонів України та світу парашутного клубу «DZ BORO», показові виступи приватної авіації і динамічний показ (проліт) літаків Су-27 та Л-39.

Читайте також: У замках Закарпаття покажуть вистави з лицарськими боями

Для найменших відвідувачів працюватимуть дитячі локації з майстеркласами та інтерактивними іграми.

Також відбудуться презентація фільму «Незламний. Шлях до мрії» і концертна програма за участі української співачки NK (Настя Каменських).

Другого дня фесту відбудуться парад байкерів Житомира та Житомирської області мотоклубу «Сталевий дракон», виставка електромобілів, а також розіграш автомобіля Tesla.

Програмою також передбачені драгрейсинг від найшвидших автомобілів, TSK Energy Show від першого в Україні трекового електрокара, показові виступи кінологів Житомирського навчального центру підготовки поліцейських, а також розважальна програма, DJ set і виступ української співачки Jerry Heil.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-