"Лісова пісня" збере на Волині митців з п'яти країн

Укрінформ
У Луцьку й на Ковельщині 5-8 вересня триватиме Міжнародний літературно-мистецький фестиваль "Лісова пісня", в якому братимуть участь письменники з України, Білорусі, Польщі, Болгарії, Чехії.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради. 

"Фестиваль "Лісова пісня" започаткований 2001 року. Цьогоріч відбудеться 5-8 вересня у Луцьку та на Ковельщині. Його учасниками будуть відомі письменники з різних куточків України, а також з Білорусі, Польщі, Болгарії, Чехії та волинські літератори", - йдеться в повідомленні.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться в п'ятницю, 6 вересня, біля пам’ятника Лесі Українки в Луцьку. Напередодні ж у межах заходу у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка покажуть виставу "Лісова пісня".

Читайте також: У Косові пройшов фестиваль "Мальований дзбаник"

Також учасники фестивалю зустрінуться з учнями, студентами, викладачами, слухачами і читачами в навчальних закладах, бібліотеках міста, проведуть творчий вечір "Слово – то мудрості промінь: синергія мистецтв" у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

Наступного дня, 7 вересня, відбудуться літературні читання просто неба в Нечимному, а на 8 вересня заплановано неформальне спілкування з учасниками фестивалю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-