"Мотор Січ" відкриває регулярні рейси Ужгород - Київ

Укрінформ
З 3 червня 2019 року авіакомпанія "Мотор Січ" відкриває прямі регулярні рейси між Ужгородом та Києвом.

Про це повідомляє Міжнародний аеропорт "Київ" ім. Сікорського в Facebook.

"Авіакомпанія "Мотор Січ" відкриває прямі регулярні рейси між Ужгородом та Києвом з 3 червня", - йдеться в повідомленні.

Рейси виконуватимуться щопонеділка, щосереди й щоп'ятниці. Виліт з Ужгорода о 7:00, прибуття в аеропорт "Київ" о 9:00. Виліт з Києва о 18:30, прибуття в Ужгород о 20:30. Також зазначається, що рейси виконуватимуться на літаку Як-40.

Читайте також: SkyUp попереджає про затримку 11 рейсів

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня 2019 року з аеропорту "Ужгород" було здійснено останній рейс за відновленим у березні маршрутом Ужгород - Київ із пересадкою у Львові. Рейс був збитковий, в середньому ним користувалося десять пасажирів. До березня 2019 року з Міжнародного аеропорту "Ужгород" не здійснювалися польоти понад два роки.

Згодом, 16 травня, депутати Закарпатської облради проголосували за дофінансування авіаперевезень з тим, щоб між столицею та регіоном з червня відновився авіарейс Ужгород – Київ – Ужгород. Для того, щоб компенсувати перевізнику збитки у разі не заповнення рейсу, із обласного бюджету депутати вирішили виділити 2 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-