Україна і Коста-Рика домовилися про безвіз

Україна і Коста-Рика домовилися про безвіз

Фото
Укрінформ
Україна і Коста-Рико на перших в історії двосторонніх відносин консульських консультаціях обговорили укладення угоди між країнами про безвізовий режим.
Про це повідомляє департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України на своїй сторінці у Facebook.
"З метою інституалізації рішення коста-риканської сторони стосовно запровадження безвізового режиму для в'їзду на її територію для громадян України досягнута домовленість щодо укладення відповідної двосторонньої угоди про безвіз", - йдеться у повідомленні.

“Дві дружні країни вперше в історії двосторонніх відносин провели змістовні переговори з консульської проблематики. Делегації проаналізували стан та перспективи співпраці у візово-міграційній сфері, розглянули питання захисту прав та інтересів громадян та юридичних осіб обох держав, обмінялися основними досягненнями консульських служб та обговорили перспективи розширення взаємної консульської присутності”, - повідомили у відомстві.

Читайте також: Восени відкриється пряме авіасполучення між Києвом та Осло

У департаменті також поінформували, що з метою інституалізації рішення коста-риканської сторони стосовно запровадження безвізового режиму для в'їзду на її територію для громадян України досягнута домовленість щодо укладення відповідної двосторонньої угоди про безвіз.

Фото: www.facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-