Wizz Air виконав перші рейси з Києва до Афін і Салонік

Wizz Air виконав перші рейси з Києва до Афін і Салонік

Укрінформ
Угорський лоукостер Wizz Air виконав перші рейси зі столиці України до грецьких міст Афіни й Салоніки.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"Перший рейс до Салонік, відкритий 20 травня, вилетів із Києва зі 166 пасажирами на борту, тоді як 21 травня з першим рейсом до столиці Греції прилетіли 162 пасажири", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, перельоти за новими сполученнями до відомих грецьких міст виконуються двічі на тиждень.

Тариф на переліт до Афін (в одну сторону з урахуванням всіх податків та обов’язкових зборів) становитиме від 49,99 євро (1099 грн), до Салонік - від 39,99 євро (829 грн).

Читайте також: Wizz Air запустить рейси з Києва до Фрідріхсгафена

У компанії також повідомили, що відтепер Wizz Air сполучає Київ з 30 європейськими напрямками. Наразі авіакомпанія пропонує перельоти за 46 напрямками в 13 країн з України. Впродовж перших чотирьох місяців 2019 року Wizz Air перевезла понад 680 000 пасажирів на своїх рейсах до/з України, що вдвічі більше, як порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомлялося, лоукостер Wizz Air 19 лютого оголосив про відкриття двох нових маршрутів з Києва (Жуляни) до Афін і Салонік. Перші авіарейси було заплановано на 20 та 21 травня.

Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, здійснює рейси за більш ніж 650 маршрутами з 25 баз, з’єднуючи 146 напрямків у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 112 літаків Airbus A320 та A321.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-