Бориспільський експрес встановив рекорд

Бориспільський експрес встановив рекорд

Укрінформ
Швидкісним експресом, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль", у понеділок, 22 квітня, скористалася рекордна кількість пасажирів – 2504. 

Як зазначили в прес-службі "Укрзалізниці", в середньому за добу експрес перевозить близько 2000 пасажирів.

Загалом же станом на 23 квітня Kyiv Boryspil Express зробив 7788 тисяч рейсів, а його обрали майже 270 тисяч пасажирів. Найбільшою популярністю поїзд користується в п'ятницю та середу.

За інформацією прес-служби, популярність Бориспільського експресу постійно зростає. Якщо в попередні місяці він перевозив у середньому по 50 тис. пасажирів, то упродовж останнього місяця поїздом скористалися 70 тис. пасажирів.

Наразі між Києвом та аеропортом "Бориспіль" курсує 5 дизель-поїздів виробництва польської компанії PESА. Крім того, Укрзалізниця завершує модернізацію шостого, який незабаром вийде на маршрут. Також до кінця року планується придбати дизель-поїзд вітчизняного виробництва, який також буде задіяний у цьому сполученні.

Читайте також: Омелян презентував арт-потяг ГогольTrain на залізничному вокзалі в Києві

Як повідомляв Укрінформ, сполучення між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль" Укрзалізниця відкрила 30 листопада 2018 року. Експрес функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розташовані на конкорсі над 14-ю колією на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту "Бориспіль" квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції "Дарниця" квитки можна придбати в касі № 2. Вартість квитка – 80 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-