Укрзалізниця відкриє продаж квитків на

Укрзалізниця відкриє продаж квитків на "новорічні" поїзди наступного тижня

Укрінформ
Укрзалізниця планує наступного тижня відкрити продаж квитків на додаткові поїзди. Очікується, що цьогоріч буде перевезено на 7 відсотків більше пасажирів, ніж торік. 

Про це розповів у середу на брифінгу директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень АТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Цьогоріч ми запланували 30 пар додаткових поїздів, призначених для масових перевезень пасажирів (у новорічно-різдвяний період - ред.). Загалом цього року ми плануємо на 7 відсотків перевезти більше пасажирів, ніж у піковий період минулого року... Графіки ми вже фіналізували, зараз розписуємо парк. Думаю, що наступного тижня ми почнемо відкривати ці додаткові поїзди для продажу", - сказав Красноштан. 

За його словами, аби організувати додаткові поїзди на новорічно-різдвяний період, в Укрзалізниці була проведена дуже серйозна робота щодо максимально ефективного використання вагонного парку, змінено деякі маршрути і збільшено кількість рейсів. "Тобто, ми трохи змінюємо маршрути, робимо інколи трішки незручний графік руху, але за рахунок цього можемо зробити так, що поїзд зробить за день не один, а два рейси і перевезе більше людей. Ми йдемо на такі заходи для того, щоб більш ефективно використовувати рухомий склад. Пропозицію ми збільшимо і, відповідно, зменшимо дефіцит квитків", - зазначив Красноштан. 

Читайте також: В Укрзалізниці заявляють, що сервіс онлайн-продажу квитків працює у штатному режимі

Він повідомив, що графік руху цих додаткових поїздів уже підготовлено, завершуються роботи щодо складу потягів. "Коли ми побачимо його повну готовність, то після цього вже відкриємо продаж квитків. Ми дуже ретельно плануємо все, щоб забезпечити надійність", - підкреслив Красноштан. 

У цьому зв'язку він просить пасажирів поставитись із розумінням до того, що наразі квитки на додаткові поїзди ще не виставлено, і запевнив, що Укрзалізниця зробить все для того, аби не допустити цього року тотального дефіциту квитків на свята. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-