Укрзалізниця розповіла, коли відновить продаж квитків на грудневі поїзди

Укрзалізниця розповіла, коли відновить продаж квитків на грудневі поїзди

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" розпочне продавати квитки на поїзди далекого сполучення, які курсуватимуть після 9 грудня, до 26 листопада.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

"Продаж квитків на всі поїзди, що курсують після 9 грудня 2018 року, буде відкрито до 26 листопада. Квитки з’являться в продажу на порталі бронювання квитків Укрзалізниці booking.uz.gov.ua та в залізничних касах найближчим часом", - йдеться в публікації.

В Укрзалізниці пояснили, що наразі до графіка руху вносяться остаточні корегування, пов’язані з проведенням ремонту інфраструктури, запуском швидкісного ескпресу Київ-Пасажирський – Міжнародний аеропорт "Бориспіль". Також враховуються пропозиції щодо оптимізації курсування пасажирського рухомого складу.

Зазначається, що з 9 грудня 2018 року вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів на 2018/2019 роки.

Читайте також: Укрзалізниця попереджає про зміни в графіку руху поїздів на останній тиждень листопада

"Також завершується робота щодо призначення додаткових поїздів, і вже з 5 грудня розпочнеться продаж квитків на поїзди, що курсуватимуть у період масових перевезень під час новорічних та різдвяних свят", - додали в Укрзалізниці.

Як раніше повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця на початку листопада тимчасово призупинила продаж квитків на поїзди далекого сполучення, які будуть відправлятися після 9 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-