SkyUp отримала дозвіл на всі нові авіарейси

SkyUp отримала дозвіл на всі нові авіарейси

Укрінформ
Державна авіаційна служба України схвалила всі заявки лоукостера SkyUp на виконання регулярних і чартерних рейсів.

Про це йдеться в інформаційному бюлетені Комісії з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній за підсумками засідання 29 жовтня. 

Так, SkyUp дозволили регулярно літати тричі на тиждень з Києва до Харкова, Попрада (Словаччина) і Абу-Дабі (ОАЕ), а також двічі на тиждень з Києва до Софії (Болгарія).

Також Комісія задовольнила запит SkyUp на виконання чартерних рейсів з Києва, Одеси, Запоріжжя, Харкова, Львова, Херсона, Чернівців, Миколаєва, Кривого Рогу, Вінниці та Полтави на курорти Єгипту, Фінляндії, Індії та Шрі-Ланки.

Читайте також: AirBaltic літатиме з Риги до Львова

Нагадаємо, що наприкінці жовтня авіакомпанія SkyUp запустила на своєму сайті продаж квитків за лоукост-концепцією на рейси з Києва до Тбілісі, Софії, Попрада і Барселони, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року. Також авіакомпанія отримала сертифікат ТСО, що дозволяє здійснювати польоти до 28 країн Європейського Союзу, а також в Швейцарію, Норвегію, Ісландію та Ліхтенштейн.

Зараз флот авіакомпанії, зареєстрованої 2017 року в Києві, складається з середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG (Neхt Generation) на Y189 місць 2013 року випуску. У 2018 році флот буде збільшений до п'яти літаків. У 2019 планується збільшення бортів до восьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-