Житомирський музей влаштує «космічний» тиждень

Житомирський музей влаштує «космічний» тиждень

Укрінформ
Музей космонавтики ім. С.П. Корольова в Житомирі до Всесвітнього тижня космосу, який щорічно відзначається з 4 до 10 жовтня, запрошує відвідувачів потримати справжній метеорит, зустрітися з дублером Кадеюка й провести «Космічний вікенд».

Про це повідомляє 1.zt.ua

«З 4 по 10 жовтня в усьому світі щорічно відзначається Всесвітній тиждень космосу. З цієї нагоди колектив комунального закладу обласної ради «Музей космонавтики ім. С.П. Корольова» підготував низку заходів, які відбудуться впродовж «космічного» тижня», - йдеться в публікації.

Зокрема, в п’ятницю, 5 жовтня, в музеї космонавтики запланована зустріч з космічним науковцем України, вченим-біологом Надією Адамчук-Чалою, яка у 1996 році проходила підготовку до польоту з першим космонавтом незалежної України Леонідом Каденюком, була його дублером.

Читайте також: У житомирському музеї екскурсії допомагає проводити робот

Вихідниим, 6 та 7 жовтня, музей космонавтики запрошує на «Космічний вікенд». На відвідувачів чекають два насичені дні: від класичної музики та демонстрації балету «Аеліта» на музику Р. Глієра до робототехніки і перегонів на космотрасі, демонстрації старовинного астрономічного обладнання, майстер-класів і  презентацій, модного показу та лайт-шоу.

Також у межах запланованої презентації книг про космос можна буде потримати в руках справжній метеорит, секстант, астролябію, дізнатися про призначення астрономічних приладів, їхню історію.

А у вівторок, 9 жовтня, відбудеться воркшоп «Людина майбутнього».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-