Wizz Air відкриває нові маршрути з України

Wizz Air відкриває нові маршрути з України

Оновлено
Укрінформ
Угорська бюджетна авіакомпанія  Wizz Air оголосила про наміри розширити свою присутність в Україні. Зокрема, лоукостер відкриє ще п'ять нових маршрутів і розмістить у Києві четвертий літак.

Про це на прес-конференції у Києві заявив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора авіакомпанії Стівен Джонс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, за словами Джонса, буде відкрито маршрут Львів - Франкфурт-Хан. Польоти здійснюватимуться з частотою двічі на тиждень по понеділках і п'ятницях.

Із 1 березня 2019 року Wizz Air запустить рейси Київ - Бремен. Польоти здійснюватимуться по понеділках і п'ятницях.

Із 2 березня лоукост запустить рейси Київ - Рига. Польоти здійснюватимуться по вівторках, четвергах і суботах. Також буде запущено рейс Київ - Біллунн (Данія). Польоти здійснюватимуться по вівторках і суботах.

Читайте також: Лоукостер з'єднає Харків із Лондоном

Із 6 березня буде відкрито напрямок Львів - Копенгаген. Польоти виконуватимуться по середах і неділях.

Мінімальна ціна квитків на нові напрямки заявлена від 25 євро (з урахуванням обов'язкових зборів).

Крім того, за словами виконавчого віце-президента компанії, з 1 березня 2019 року Wizz Air має намір збільшити базу в київському аеропорту "Жуляни" з трьох до чотирьох літаків A320. Завдяки цьому літаку авіакомпанія збільшить кількість рейсів за напрямком Київ - Лісабон - з 2 до 3 рейсів на тиждень.

Джонс наголосив, що завдяки розширенню бази в Києві та відкриттю нових рейсів в 2019 році лоукост запропонує на українських маршрутах понад 2,5 млн місць, що на 45% перевищує показник 2018 року. Загалом наступного року працюватимуть 26 маршрутів, з них 4 - з Києва, 10 - зі Львова та 6 - із Харкова. За цими маршрутами здійснюватиметься близько 120 польотів на тиждень. Також у близькій перспективі Wizz Air планує збільшити кількість напрямків з України, проте, за словами виконавчого віце-президента компанії, "усі секрети авіакоманія поки не відкриває".

"У нас є спецкоманда, яка постійно відслідковує нові тренди і потреби ринку", - підсумував він.

Фото Юлії Овсяннікової

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-