ПриватБанк компенсуватиме вартість авіаквитків у разі затримки рейсів

ПриватБанк компенсуватиме вартість авіаквитків у разі затримки рейсів

Укрінформ
ПриватБанк розширив можливості сервісу компенсації вартості авіаквитків, який тепер дає змогу отримати гроші не лише в разі скасування авіарейсів, а й за їхньої затримки.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі фінустанови.

"Якщо авіаквиток куплено через ПриватБанк і підключено сервіс "Компенсація вартості авіарейсу", в разі затримки вильоту на 2–7 годин банк поверне половину вартості квитка. Якщо рейс затримується більше 7 годин, банк забезпечить виплату на картку 80% його вартості, а в разі скасування рейсу клієнт банку отримає 100% компенсації", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за затримки рейсу компенсації виплачуються на картку ПриватБанку впродовж години після прибуття в кінцевий пункт призначення. Якщо виліт скасовано, гроші буде виплачено відразу після того, як про це стало відомо. Компенсації нараховуються автоматично – для отримання виплат не потрібно жодних дзвінків, заяв або документів. Виплата компенсацій від банку не залежить від того, скільки і в якому вигляді компенсує сама авіакомпанія.

Читайте також: Омелян запевняє у безпечності українських авіаліній

Підключити такий сервіс можна відразу під час купівлі авіаквитка через ПриватБанк. Також це можна зробити й через кілька днів після придбання, але не пізніше ніж за 48 годин до вильоту. Вартість сервісу "Компенсація вартості авіарейсу" становитиме від 5 до 10% ціни квитка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-