"Купальські зорі" розважатимуть гостей конкурсом краси, регатою та святом фарб

Укрінформ
На XVI Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості "Купальські зорі", який відбудеться у місті Гола Пристань на Херсонщині 7-8 липня, приїдуть гості не лише з багатьох регіонів України, а й з-за кордону.

Про це поінформував Голопристанський міський голова Олександр Бабич на прес-конференції з нагоди проведення цьогорічного фестивалю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу наголосити, що очікуємо близько 100 учасників фестивалю з різних куточків України, а також з-за кордону... Гості у нас обов'язково будуть з Польщі, будуть з Румунії, будуть з Чехії. Будуть присутні гості з Молдови", - розповів Бабич.

За його словами, на фестивалі також відбудуться різноманітні виставки та ярмарки.

"А це ще близько 150 учасників", - зазначив Голопристанський міський голова.

Читайте також: Рівненщина готується до "фестивалю впертого духу"

Загалом, за інформацією організаторів, на учасників та гостей фестивалю чекають конкурс народної творчості "Фестивальний розмай", конкурс краси "Купальська красуня", Купальське вогнище, Купальська дискотека, виставки, ярмарки, майстер-класи, парусна регата, різноманітні спортивні змагання, феєричне свято фарб "Холі", фаєр-шоу, святковий концерт зірок естради та інші заходи.

Довідково. Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості "Купальські зорі" влаштовується у місті Гола Пристань з 2003 року в перші суботу та неділю липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-