Укрзалізниця в І кварталі  2018-го продала 90 тисяч квитків через міжнародні каси

Укрзалізниця в І кварталі 2018-го продала 90 тисяч квитків через міжнародні каси

Укрінформ
За перший квартал цього року через міжнародні каси Укрзалізниці продано майже 90 тисяч квитків, найбільше на вокзалах Львова, Чопа, Києва, Одеси і Хмельницького.

Про це розповів в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"За перший квартал цього року в міжнародних касах Укрзалізниці було оформлено 89 445 проїзних документів. Це перевищує показники аналогічного періоду минулого року - тоді було продано через міжнародні каси 75 502 квитки", - зазначив Кравцов.

За його словами, найбільше проїзних документів у міжнародному сполученні продано на вокзалах Львова, Чопа, Києва, Одеси та Хмельницького. Зважаючи на зростання попиту на міжнародні залізничні маршрути, Укрзалізниця розглядає можливість відкрити міжнародні каси на вокзалах станцій Стрий, Ківерці, Роздільна-1, Подільськ, Вапнярка.

Читайте також: Укрзалізниця обіцяє гаряче харчування в поїздах у найближчі місяці

Кравцов нагадав, що Укрзалізниця спільно з причетними залізницями інших країн продовжує роботу з розширення переліку поїздів міжнародного сполучення, на які можна оформили електронні проїзні документи. Попит на цю послугу також стабільно зростає: з січня до квітня 2018 року в міжнародному сполученні з країнами Європи на booking.uz.gov.ua оформлено 72 606 квитків.

Зараз каси для продажу квитків у міжнародному сполученні працюють на залізничних вокзалах станцій Дніпро-Гол., Запоріжжя, Кривий Ріг, Харків, Суми, Полтава-Південна, Київ-Пас., Вінниця, Жмеринка, Козятин, Хмельницький, Львів, Чернівці, Чоп, Ужгород, Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ, Коломия, Одеса, Миколаїв, Херсон, ім. Т. Шевченка (Сміла), Ковель, Луцьк, Сарни, Ягодин, Мукачево, Мостиська-2, Шепетівка, Чернігів, Ніжин, Житомир, Коростень, Маріуполь, Покровськ, Краматорськ, Слов'янськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк (від вокзалу Лисичанськ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-