Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзди південного та західного напрямків

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзди південного та західного напрямків

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" вже відкрила продаж квитків за всіма напрямками, який було тимчасово призупинено через планові колійні роботи і коригування графіку руху поїздів,  окрім сполучення Львів - Маріуполь.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Укрзалізниця вже відкрила продаж квитків за всіма напрямками, окрім сполучення Львів – Маріуполь, де ще не завершено коригування руху у зв’язку з плановими колійними роботами. Але вже найближчими днями пасажири зможуть купити проїзні документи й на цьому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Продаж проїзних документів було тимчасово призупинено для коригування графіка руху деяких поїздів через планові колійні роботи. Такі роботи проводяться щороку з настанням теплої погоди, адже вони необхідні для безпеки перевезень. Усі зміни в розкладі курсування поїздів відображені у квитках.

Читайте також: Мінінфраструктури анонсувало запуск залізничного "лоукосту" до Риги

В Укрзалізниці нагадали, що продаж квитків на поїзди внутрішнього сполучення відкривається за 45 діб, на швидкісні поїзди – за 30 діб. Рух поїздів, що прямують у бік зони АТО, коригується з урахуванням щоденної ситуації на лінії розмежування – від 10 до 30 діб до відправлення поїзда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-