Lufthansa запровадила автореєстрацію на Шенген — місця будуть довільними

Lufthansa запровадила автореєстрацію на Шенген — місця будуть довільними

Укрінформ
Авіакомпанія Lufthansa оголосила про введення автоматичної реєстрації на рейси в межах Шенгенської зони.

Про це повідомляє профільний ресурс avianews.com.

"Авіакомпанія Lufthansa оголосила про введення автоматичної реєстрації на рейси в межах Німеччини й Європи. Тепер пасажири, які залишили особисті дані в профілі Lufthansa iD на сайті авіаперевізника або в програмі лояльності Miles&More, яку курирує авіаперевізник, за 23 години до вильоту отримають посадочні талони на свою пошту", - йдеться в повідомленні.

Як пояснюється, система присвоїть місця автоматично. Самостійно вибрати місце пасажир зможе на платній основі за більш ніж 24 години до вильоту, після відкриття онлайн-реєстрації за 24 години до вильоту або після виконання автоматичної реєстрації - проте у разі високого завантаження бортів вибір місць може бути сильно обмежений або взагалі недоступний.

Читайте також: Lufthansa запустить додаткові рейси до Києва

Нововведення не поширюється на бронювання, які містять рейси, що виконуються за межі Шенгенської зони. Також пасажир може відмовитися від автоматичної реєстрації, вибравши відповідну опцію у своєму профілі Lufthansa iD і Miles&More.

В Україні функція автоматичної реєстрації на рейс використовується авіакомпанією МАУ з травня 2016 року. Така реєстрація відбувається за 12 годин до вильоту. Самостійно зареєструватися на рейс і безкоштовно вибрати місце пасажир може за 48 годин до вильоту, коли відкривається онлайн-реєстрація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-