В Яремче головну ялинку запалить «Гуцулія»

В Яремче головну ялинку запалить «Гуцулія»

Укрінформ
В Івано-Франківській області в місті Яремче, куди на новорічні й різдвяні свята з'їжджаються тисячі туристів, головну ялинку відкриють виступом національного ансамблю пісні і танцю «Гуцулія».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила головний спеціаліст управління культури міста Яремче Ольга Амбрам’юк.

«Офіційне відкриття головної ялинки відбудеться традиційно 19 грудня. Вперше запалити ялинку до нас приїде зі своїм виступом національний ансамбль пісні і танцю «Гуцулія», - сказала Амбрам’як.

Відомо, що Яремчанське комунальне підприємство вже взялося за монтаж головної ялинки міста. П’ятнадцятиметрову красуню привезли з селища Микуличин. Прикрасами для неї стануть гірлянди та майже тисяча ялинкових іграшок. У різдвяні свята біля цієї ялинки відкриють регіональний фестиваль автентичної коляди, на який з’їдуться кращі колективи Гуцульщини.

Читайте також: Яремче. Де опришки випили фатальну каву?

Довідково. Івано-Франківський національний академічний гуцульський ансамбль пісні і танцю «Гуцулія» – професійний вокально-хореографічний колектив, заснований 1939 року в Станіславі (нині Івано-Франківськ). За період свого існування колектив провів понад 10 тисяч концертів у різних країнах світу: Англії, Німеччині, Румунії, Польщі, Угорщині, Італії, Канаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-